Gastenboek

Welkom op de nieuwe website van Klussenbedrijf Martin

Sinds kort hebben wij een nieuwe website en is het ook mogelijk om een bericht achter te laten en uw ervaringen met Klussenbedrijf Martin te delen met anderen. Dit kunt u doen door het onderstaande korte formulier in te vullen en uw bericht te plaatsen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Dan kunt u ook het contact formulier op de contact pagina invullen of telefonisch contact met ons opnemen.

3 Responses tot nu toe.

 1. Sander says:

  Ik heb geen ervaring met klussenbedrijf Martin maar ik wil u wel complimenteren met uw nette en overzichtelijke website.

  In mijn ogen is een website een afspiegeling van de kwaliteit van het werk.

  Ga zo door!

 2. Thije Pasmans says:

  Ik ben het eens met Sander! Ook (nog) geen gebruik gemaakt van Martin’s diensten, maar zijn website ziet er zeker strak uit!

 3. Harma Odink says:

  Graag wil ik mn ervaring met Martin (Klussenbedrijf) met U delen. Omdat ik ging verhuizen en Martin aan het werk heb gezien bij familie, heb ik hem gevraagd een badkamer en een kastenwand voor mij te willen maken. Het eind van het liedje was dat hij zo veel klussen voor me heeft gedaan tot het ophangen van lampen, maken van plinten, vlaggenstokhouder plaatsen en wat al niet meer. IK BEN HEEEEEEEL ERG TEVREDEN over Martin en zal dus bij de house-warming partij hem noemen en uitgebreid (aan)prijzen, hij heeft fantastisch werk geleverd en mij geweldig geholpen!! DANK MARTIN voor alle hulp!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *